fbpx
7,000.00 ден

Акумулатор Topla Top TT100 100 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT100
 • Капацитет: 100Ah
 • Стартна моќ: 920 А (EN)
 • Димензии: 353×175×190 mm
 • Тежина: 22.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди

Акумулатор Topla Top TT100 100 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 100Ah
 • Стартна моќ: 920 А (EN)
 • Димензии: 353×175×190 mm
 • Тежина: 22.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT100

Акумулатор Topla Top TT100 100 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 100Ah
 • Стартна моќ: 920 А (EN)
 • Димензии: 353×175×190 mm
 • Тежина: 22.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT100 100 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 100Ah
 • Стартна моќ: 920 А (EN)
 • Димензии: 353×175×190 mm
 • Тежина: 22.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м