fbpx
5,100.00 ден

Акумулатор Topla Top TT62 62 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT62
 • Капацитет: 62Ah
 • Стартна моќ: 600 А (EN)
 • Димензии: 242×175×175 mm
 • Тежина: 13.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди

Акумулатор Topla Top TT62 62 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 62Ah
 • Стартна моќ: 600 А (EN)
 • Димензии: 242×175×175 mm
 • Тежина: 13.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT62

Акумулатор Topla Top TT62 62 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 62Ah
 • Стартна моќ: 600 А (EN)
 • Димензии: 242×175×175 mm
 • Тежина: 13.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT62 62 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 62Ah
 • Стартна моќ: 600 А (EN)
 • Димензии: 242×175×175 mm
 • Тежина: 13.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м