fbpx

ФАКТИ

AGM и EFB – Каква е разликата и кој акумулатор да го изберам ?

AGM и EFB – Каква е разликата и кој акумулатор да го изберам ?

Автомобилите со старт – стоп системи се базираат на две различни акумулаторни технологии, во зависност од потребата за енергија, оптоварувањето…

Прочитај повеќе
7 Совети за подолг век на батеријата

7 Совети за подолг век на батеријата

Еве како да го зачувате акумулаторот за да има беспрекорни палење на моторот и во најладните денови од годината: 1.Возете…

Прочитај повеќе