fbpx

Имате прашање ?

Нашите оператори работат напорно и прецизно за да одговорат на секое ваше барање, одговорот ќе го добиете најбрзо што е во нашата можност

Техничка подршка

ул. Железничка бр. 28, 2000 Штип
е-маил: info@topla.mk
тел: +389 32 385 004

Дистрибуција

бул.Александар Македонски б.б. лок.31
1000 Скопје
е-маил: info@topla.mk
тел: +389 02 3173258

Работно време:

  • Понеделник: 08:30-17:00
  • Вторник: 08:30-17:00
  • Среда: 08:30-17:00
  • Четврток: 08:30-17:00
  • Петок: 08:30-17:00
  • Сабота: 08:30-14:00
  • Недела: Затворено