fbpx

ЗА НАС

Ивал Трејд ДОО е компанија која е строго ориентирана и профилирана во активноста со секаков тип на батерии. Компанија е основана во Штип. Долгорочната практика и квалификација во продажбата, дијагностиката и сервисирањето на оловни – киселински батерии ни доделуваат водечко место на македонскиот пазар.

Ние извршуваме професионална гарантна и пост – грантна поддршка и услуга со внимание и до најмалите детали, кои ги ценат не само компаниите со кои што работиме со години наназад, туку и многубројни нови компании и приватни клиенти. Нашиот професионален тип и специјалисти во областа на батериите работат со висококвалитетна, сигурна опрема и фер однос кон секој клиент.

Ако барате батерии за вашиот автомобил, мотор, АТВ, камион, за вашиот соларен систем, вилушкар, машини за чистење и секаков друг тип на батерии, потребна ви е сигурна стартна струја и професионалност, без оглед на вашиот случај ние од Ивал Трејд ДОО стоиме на ваше располагање.