fbpx

УСЛУГИ

ИВАЛ ТРЕЈД е 25 години лидер на пазарот на пазарот на Р.С. Македонија со најголем број на продадени акумулатори

Асортиманот содржи:
– Стартни акумулатори за старт на мотори со внатрешно согорување
– Тракциски акумулатори за електрични машини, виљушкари и транспортни колички во ГЕЛ и киселинска изведба
– Тракциски акумулатори за непрекинато напојување на безбедносни и управувачки системи согласно вашите потреби
– Доставете барање со назначени карактеристики на вашата опрема и на истото ќе добиете соодветна понуда согласно вашите дневни потреби

ПРОДАЖБА НА АКУМУЛАТОРИ
(СТАРТЕР ПРОГРАМА)

ЦЕЛОСЕН ИЗБОР НА СИТЕ ВИДОВИ АКУМУЛАТОРИ НАМЕНЕТИ ЗА ТОВАРЕН, ПАТНИЧКИ И МОТО ПРОГРАМ

– МОНТАЖА –
– ДОСТАВА –
– ЕКО ПОПУСТ (СТАРО ЗА НОВО) –
– ОТКУП НА ОТПАДНИ АКУМУЛАТОРИ –
– ВАЛИДАЦИЈА НА АГМ И ЕФБ АКУМУЛАТОРИ ЗА СТАРТ_СТОП СИСТЕМИ –
– ГОЛЕМОПРОДАЖБА И МАЛОПРОДАЖБА НА ЦЕЛОСНАТА ЛАГЕР ЛИСТА –

ТРАКЦИЈА И СТАЦИОНАР

– ЕЛЕКТРИЧНИ ВИЛУШКАРИ –
– ТЕШКА ИНДУСТРИЈА ПЛАТФОРМИ –
– СОЛАРНИ СИСТЕМИ БАТЕРИЈА + ПАНЕЛИ –
– УПС СИСТЕМИ –
– БАЗНИ СТАНИЦИ –
– ТРАФО СТАНИЦИ –
– БОЛНИЦИ И АМБУЛАНТИ –
– КАМП ПРИКОЛКИ –
– НАУТИКА ЈАХТИ ЕДРИЛИЦИ БРОДОВИ И ГЛИСЕРИ –
– БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ ЗА ВИДЕО НАДЗОР (РЕЗЕРВНО НАПОЈУВАЊЕ) –