fbpx

25 години искуство квалитет доверба! КУПИ СЕГА Бесплатна достава низ цела Македонија Со големиот избор на димензии ги задоволува потребите на сите врсти товарни и земјоделски возила КУПИ СЕГА Зошто ТУБУЛАРЕН акумулатор ? ПОБАРАЈ ПОНУДА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
Достава низ цела Македонија
ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ
Пријателски настроени и секогаш достапни
ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ
Оригинални резервни делови во секое време
ОДЛИЧНИ ЦЕНИ
Најдобри цени на пазарот и најниски сервисни трошоци
100% КВАЛИТЕТ
Гаранција на сите наши производи

Акумулатори за сите видови патнички, товарни возила, електрични вилушкари, соларни ситеми и тешка индустрија!