fbpx
3,700.00 ден

Акумулатор Topla Top TT54 54 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT54
 • Капацитет: 54Ah
 • Стартна моќ: 510 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 12.3 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди

Акумулатор Topla Top TT54 54 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 54Ah
 • Стартна моќ: 510 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 12.3 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT54

Акумулатор Topla Top TT54 54 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 54Ah
 • Стартна моќ: 510 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 12.3 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT54 54 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 54Ah
 • Стартна моќ: 510 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 12.3 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м