fbpx
4,620.00 ден

Акумулатор Topla Top TT66H 66 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT66H
 • Капацитет: 66Ah
 • Стартна моќ: 640 А (EN)
 • Димензии: 242×175×190 mm
 • Тежина: 15.0 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди

Акумулатор Topla Top TT66H 66 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 66Ah
 • Стартна моќ: 640 А (EN)
 • Димензии: 242×175×190 mm
 • Тежина: 15.0 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT66H

Акумулатор Topla Top TT66H 66 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 66Ah
 • Стартна моќ: 640 А (EN)
 • Димензии: 242×175×190 mm
 • Тежина: 15.0 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT66H 66 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 66Ah
 • Стартна моќ: 640 А (EN)
 • Димензии: 242×175×190 mm
 • Тежина: 15.0 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м