fbpx
5,200.00 ден

Акумулатор Topla Top TT78H 78 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT78
 • Капацитет: 78Ah
 • Стартна моќ: 750 А (EN)
 • Димензии: 278×175×190 mm
 • Тежина: 17.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди

Акумулатор Topla Top TT78H 78 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 78Ah
 • Стартна моќ: 750 А (EN)
 • Димензии: 278×175×190 mm
 • Тежина: 17.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT78

Акумулатор Topla Top TT78H 78 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 78Ah
 • Стартна моќ: 750 А (EN)
 • Димензии: 278×175×190 mm
 • Тежина: 17.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT78H 78 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 78Ah
 • Стартна моќ: 750 А (EN)
 • Димензии: 278×175×190 mm
 • Тежина: 17.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м