fbpx
5,950.00 ден

Акумулатор Topla Top TT85 85 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT85
 • Капацитет: 85Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×175 mm
 • Тежина: 18.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди

Акумулатор Topla Top TT85 85 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 85Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×175 mm
 • Тежина: 18.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT85

Акумулатор Topla Top TT85 85 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 85Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×175 mm
 • Тежина: 18.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT85 85 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 85Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×175 mm
 • Тежина: 18.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м