fbpx

Акумулатор Taxxon Truck TA14 140Ah

  • Капацитет: 140Ah
  • Стартна моќ: 850 А Technology
  • Димензии: 513x189x194/218 mm
  • Тежина: / кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција: 12м

7,830.00 ден

Спореди

Опис на производот

TAKSON е акумулатор произведен со користење на Ca/Ca технологија на експандиран метал, дизајниран за возила со основно ниво на електрична опрема која бара супериорно стартување, перформанса и сигурност. Vesna Power е широко опсежен акумулатор кој нуди одлична моќ, капацитет, перформанса на стартување на студено и сигурност. takson е акумулатор произведен со користење на Ca/Ca технологија на експандиран метал, дизајниран за возила со основно ниво на електрична опрема која бара супериорно стартување, перформанса и сигурност. Vesna Power е широкоопсежен акумулатор кој нуди одлична моќ, капацитет, перформанса на стартување на студено и сигурност. SMF капакот обезбедува целосна заштита од прелевање и не бара никакво одржување за време на животниот век на акумулаторот.

Ова е висококвалитетен производ за возила од секоја класа.

+ Висока способност за стартување
+ Запечатена затворена конструкција
+ Сигурносен вентил што спречува можност од експлозија
+ Сигурно стартување при екстремни климатски услови

КОМЕНТАРИ (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Акумулатор Taxxon Truck TA14 140Ah”

There are no reviews yet.