fbpx

Акумулатор Topla Energy S66H – 66 Ah

> SKU: TOPLAENERGYS66H-110AH
  • Капацитет: 66Ah
  • Стартна моќ: 600 А (EN)
  • Димензии: 242×175×190 mm
  • Тежина: 15.0 кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција: 24м

5,250.00 ден

Compare

Description

Тopla energy акумулаторите се произведени во водечка Ca/Ca со технологија на експaндиран метал. Topla energy е многу функционален акумулатор кој нуди одлична моќ, високи стартни струи при ладен старт на моторот и голема сигурност при неговата експлоатација. Ова е високо квалитетен производ прилагоден за возила од секоја класа, по димензии и капацитет, а се одликува со долг животен век и многу ниска потрошувачка на вода.
Предности на батериите Топла Енерџи
• Долг работен век
• Високи стартни способности
• Ниска потрошувачка на вода
• Долг работен век

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Акумулатор Topla Energy S66H – 66 Ah”

There are no reviews yet.