fbpx

Акумулатор Topla Energy E11H – 110 Ah

> SKU: TOPLAENERGYE11H-110AH
  • Капацитет: 110Ah
  • Стартна моќ: 1000 А (EN)
  • Димензии: 394×175×190 mm
  • Тежина: 24.7 кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција:24м

7,900.00 ден

Compare

Description

Тopla energy акумулаторите се произведени во водечка Ca/Ca со технологија на експaндиран метал. Topla energy е многу функционален акумулатор кој нуди одлична моќ, високи стартни струи при ладен старт на моторот и голема сигурност при неговата експлоатација. Ова е високо квалитетен производ прилагоден за возила од секоја класа, по димензии и капацитет, а се одликува со долг животен век и многу ниска потрошувачка на вода.
Предности на батериите Топла Енерџи
• Долг работен век
• Високи стартни способности
• Ниска потрошувачка на вода
• Долг работен век

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Акумулатор Topla Energy E11H – 110 Ah”

There are no reviews yet.