fbpx

Акумулатор Тopla Energy E45X – 45 Ah

> SKU: TOPLAENERFYE45X-45H
  • Капацитет: 45Ah
  • Стартна моќ: 420 А (EN)
  • Димензии: 207×175×175 mm
  • Тежина: 10.7 кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција: 24м

3,660.00 ден

Compare

Description

Тopla energy акумулаторите се произведени во водечка Ca/Ca со технологија на експaндиран метал. Topla energy е многу функционален акумулатор кој нуди одлична моќ, високи стартни струи при ладен старт на моторот и голема сигурност при неговата експлоатација. Ова е високо квалитетен производ прилагоден за возила од секоја класа, по димензии и капацитет, а се одликува со долг животен век и многу ниска потрошувачка на вода.
Предности на батериите Топла Енерџи
• Долг работен век
• Високи стартни способности
• Ниска потрошувачка на вода
• Долг работен век

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Акумулатор Тopla Energy E45X – 45 Ah”

There are no reviews yet.