fbpx

Акумулатор Topla EFB Stop & Go 80Ah

  • Капацитет: 80Ah
  • Стартна моќ: 760 А (EN)
  • Димензии: / mm
  • Тежина: / кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција: 30м

8,600.00 ден

Compare

Description

Topla Top EFB STOP & GO батериите се т.н. подобрени потопени батерии наменети за употреба во возила со почетно ниво START & STOP опција.
EFB батериите ги користат последните иновации во Ca/Ca обезбедувајќи супериорна моќност за вашиот автомобил.

– MFW на позитивни плочи
– Подобрно прифаќање на полнежот за време на возење
– Поголема отпорност од корзија
– Долг живот на батеријата
– Запечатен затворен систем
– Индикатор за ниво (магично око) за проверка на статусот на батеријата
– Заштита од експлозија

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Акумулатор Topla EFB Stop & Go 80Ah”

There are no reviews yet.