fbpx

Акумулатор Topla TOP JIS 45Ah

> SKU: TOPLA-T-JIS-45-LEV
  • Капацитет: 45Ah
  • Стартна моќ: 360 А (EN)
  • Димензии: 237x134x204/226 mm
  • Тежина: / кг
  • Поларитет: Лев
  • Гаранција: 30м

4,000.00 ден

Спореди

Опис на производот

Topla Top JIS е батерија прозиведена со проширена метална технологија Ca/Ca и можности за стартување на највисоко ниво. Тоа е батерија со највисок квалитет што е погодна за возила со големи енергетски побарувања. Заради многу мала потрошувачка на вода и запечатена заштита, не е потребно никакво одржување.

– Конструкција со запечатена обвивка
– Поголем број на плочи кои обезбедуваат 30% подобри стартни способности
– Технологија што се шири овозможува подобра отпорност од корозија и затоа има подолг век на траење

КОМЕНТАРИ (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Акумулатор Topla TOP JIS 45Ah”

There are no reviews yet.