fbpx

Акумулатор Topla TT13 135Ah

  • Капацитет: 135Ah
  • Стартна моќ: 850 А (EN)
  • Димензии: 513x189x194/218 mm
  • Тежина: / кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција: 12м

8,000.00 ден

Спореди

Опис на производот

Камионски програм ТОПЛА ТОП акумулаторите се произведени во водечка Ca/Ca технологија со експандиран метал, нудејки при тоа највисоки стартни струи и голема мок за задоволување на потребите за електрична енергија кај најсовремените возила. Овој резултат е постигнат со примена на најнапредни технолошки иновации. Затворениот поклопец на акумулаторот со сигурност го спречува излевањето на електролитот во секакви ситуации, но пред се овозможува подолг животен век и безгрижна експлоатација без никакво одржување.
Карактеристики:
•    Херметички затворено куќиште
•    Поголем број на плочи +30% за подобри стартни способности
•    Подобра технологија која резултира со зголемен отпор на корозија и век на траење
•    Индикатор за ниво на течност
•    Заштита од експлозија
•    Идеален за автомобили со поголемо ниво на опрема
Батерија со највисок квалитет

КОМЕНТАРИ (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Акумулатор Topla TT13 135Ah”

There are no reviews yet.