fbpx

Тракциски акумулатори со различна волтажа, капацитет и димензии

Програмата за зголемено производство ги покрива сите:

  • DIN (EPzS) келии по EN60254 – 1,2 и IEC 254 – 1,2 стандардите
  • DIN-S (EPzS) келии по EN60254 – 1,2 и IEC 254 – 1,2 стандардите
  • BS (PzB) келии по EN60254 – 1,2 и IEC 254 – 1,2 стандардите
  • PzV Gel се произведени во VRGLA Гел технологијата според EN 60.254-2 стандард

Изработуваме индивидуални келии (2V) во акумулаторите со различна волтажа, капацитети и димензии со цел да се вметнат во сите типови на електрични машини.

Description

Тракциските / влечни батерии со голема снага произведени со тубуларни позитивни плочи (PzS). Се користат за подигање и ракување со материјали, електрични возила, електрични работни платформи за монтажа, во возила со еднонасочни мотори и рударски локомотиви.

За фармацевската и прехрамбената индустрија препорачуваме батерии со згуснат електролит „ГЕЛ“. Најново се LION батериите кои се користат на најсовремените виљушкари и влечни возила опремени со BMS систем.

Со своите врвни карактеристики и голем број на циклуси и голем почетен капацитет овие батерии имаат повеќе врсти, вклучувајќи ги оние со посебни незапаливи поклопци на кутијата, за дизел локомотиви и осветлуање на железничките вагони.

Изведбата може да биде со поеднични келии по 2V како и во 6V и 12V во моноблок. Во склад со потребите на купувачот се опремуваат и со Aquamatik и Airmatik системи за вентрално дополнување и мешање на електролитот.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Тракциски акумулатори со различна волтажа, капацитет и димензии”

There are no reviews yet.