fbpx

Акумулатор Taxxon TA100 100Ah

  • Капацитет: 100Ah
  • Стартна моќ: 840 А Technology
  • Димензии:353x175x190 mm
  • Тежина: / кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција: 24м

5,800.00 ден

Compare

Description

TAKSON е акумулатор произведен со користење на Ca/Ca технологија на експандиран метал, дизајниран за возила со основно ниво на електрична опрема која бара супериорно стартување, перформанса и сигурност. Vesna Power е широко опсежен акумулатор кој нуди одлична моќ, капацитет, перформанса на стартување на студено и сигурност. takson е акумулатор произведен со користење на Ca/Ca технологија на експандиран метал, дизајниран за возила со основно ниво на електрична опрема која бара супериорно стартување, перформанса и сигурност. Vesna Power е широкоопсежен акумулатор кој нуди одлична моќ, капацитет, перформанса на стартување на студено и сигурност. SMF капакот обезбедува целосна заштита од прелевање и не бара никакво одржување за време на животниот век на акумулаторот.

Ова е висококвалитетен производ за возила од секоја класа.

+ Висока способност за стартување
+ Запечатена затворена конструкција
+ Сигурносен вентил што спречува можност од експлозија
+ Сигурно стартување при екстремни климатски услови

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Акумулатор Taxxon TA100 100Ah”

There are no reviews yet.