fbpx

Акумулатор Topla Truck EFB Stop & Go 240Ah

  • Капацитет: 240Ah
  • Стартна моќ: 1250 А (EN)
  • Димензии: / mm
  • Тежина: / кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција: 18м

19,400.00 ден

Compare

Description

Topla Top EFB STOP & GO батериите се т.н. подобрени потопени батерии наменети за употреба во возила со почетно ниво START & STOP опција.
EFB батериите ги користат последните иновации во Ca/Ca обезбедувајќи супериорна моќност за вашиот автомобил.

– MFW на позитивни плочи
– Подобрно прифаќање на полнежот за време на возење
– Поголема отпорност од корзија
– Долг живот на батеријата
– Запечатен затворен систем
– Индикатор за ниво (магично око) за проверка на статусот на батеријата
– Заштита од експлозија

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Акумулатор Topla Truck EFB Stop & Go 240Ah”

There are no reviews yet.