fbpx

Акумулатор Topla Energy Truck ET13MR 135 Ah

  • Капацитет: 135Ah
  • Стартна моќ: 850 А (EN)
  • Димензии: 509×175×182/208 mm
  • Тежина: 33.3 кг
  • Поларитет: Лев
  • Гаранција: 12м

9,800.00 ден

Спореди

Опис на производот

Topla Energy Truck акумулаторите се произведени во хибридна Sb/Ca технологија со експандиран метал, кој со својата функционалност и сигурност во работата представува повеке наменски акумулатор кој нуди:
• Подолг животен век
• Високи стартни струи преи екстремни услови
• Минимална потрошувачка на вода
• Сигурен старт при екстремни климатски услови
Со големиот избор на димензии ги задоволува потребите на сите врсти товарни и земјоделски возила.
Карактеристики:
• Долг работен век
• Високи стартни способности
• Ниска потрошувачка на вода
• Долг работен век

КОМЕНТАРИ (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Акумулатор Topla Energy Truck ET13MR 135 Ah”

There are no reviews yet.