fbpx

Стационарен блок TAB OGI

OGi акумулаторите се робустно, оловни акумулатори наменети за индустриски апликации во снабдување со електрична енергија при високи барања за безбедност. Главните области на примена се: DC системи за напојување во термоелектрани, UPS системи, индустриски системи и итни системи за напојување. Тие, исто така можат да се користат и за стартување на моторот и PV системи за напојување.

Опис на производот

Станува збор за оловно киселински влечни батерии со голем работен капацитет кои се долготрајни и имаат јаки перформански при длабоко електрично длабинско испразнување и компактибилни се со континуираниот циклус на полнење – празнење.

Дизајнирани се така да го олеснуваат одржувањето и електричното полнење. Позитивните плочи(PzS), се опремени со висококвалитетни микропорозни сепаратори помеѓу позитивните и негативните плочи кои батеријата ја прават долготрајна, како и висока порозност со мал отпор и брз пренос на електролит

КОМЕНТАРИ (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Стационарен блок TAB OGI”

There are no reviews yet.