fbpx

Стационарни келии TAB OPzS

OPzS келии – акумулаторите се произведени во конвенционална оловна технологија.
Стационарните акумулатори од типот OPzS се наменети за снабдување во телекомуникациските објекти, компјутерите, алармите, контрола и системи за следење во електроцентралите и дистрибуциските станици, железничките станици, аеродроми итн.

Опис на производот

Станува збор за оловно киселински влечни батерии со голем работен капацитет кои се долготрајни и имаат јаки перформански при длабоко електрично длабинско испразнување и компактибилни се со континуираниот циклус на полнење – празнење.

Дизајнирани се така да го олеснуваат одржувањето и електричното полнење. Позитивните плочи(PzS), се опремени со висококвалитетни микропорозни сепаратори помеѓу позитивните и негативните плочи кои батеријата ја прават долготрајна, како и висока порозност со мал отпор и брз пренос на електролит

КОМЕНТАРИ (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Стационарни келии TAB OPzS”

There are no reviews yet.