fbpx

Стационарни акумулатори TAB UPS

UPS акумулаторите се робустни, погодни за високо празнење, оптимизирани водечки оловно-киселински акумулатори. Главната примена за UPS се непрекинато напојување (UPS) во големина на 50-250 kVA. Акумулаторот е совршено прилагоден за стартување на дизел мотори за помошно оддавање на струја.

Опис на производот

Станува збор за оловно киселински влечни батерии со голем работен капацитет кои се долготрајни и имаат јаки перформански при длабоко електрично длабинско испразнување и компактибилни се со континуираниот циклус на полнење – празнење.

Дизајнирани се така да го олеснуваат одржувањето и електричното полнење. Позитивните плочи(PzS), се опремени со висококвалитетни микропорозни сепаратори помеѓу позитивните и негативните плочи кои батеријата ја прават долготрајна, како и висока порозност со мал отпор и брз пренос на електролит

КОМЕНТАРИ (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Стационарни акумулатори TAB UPS”

There are no reviews yet.