fbpx

Тракциски акумулатор TAB Motion Tubular

TAB Motion Tubular е мал тракциски акумулатор со робустни, тубуларни, позитивни плочи. Работи под тешки работни околности, притоа е многу издржлив, а работи и до 1200 циклуси.

  • 180Ah – (C100)
  • 165Ah – (C20)
  • 145Ah – (C05)

Опис на производот

Тракциските / влечни батерии со голема снага произведени со тубуларни позитивни плочи (PzS). Се користат за подигање и ракување со материјали, електрични возила, електрични работни платформи за монтажа, во возила со еднонасочни мотори и рударски локомотиви.

За фармацевската и прехрамбената индустрија препорачуваме батерии со згуснат електролит „ГЕЛ“. Најново се LION батериите кои се користат на најсовремените виљушкари и влечни возила опремени со BMS систем.

Со своите врвни карактеристики и голем број на циклуси и голем почетен капацитет овие батерии имаат повеќе врсти, вклучувајќи ги оние со посебни незапаливи поклопци на кутијата, за дизел локомотиви и осветлуање на железничките вагони.

Изведбата може да биде со поеднични келии по 2V како и во 6V и 12V во моноблок. Во склад со потребите на купувачот се опремуваат и со Aquamatik и Airmatik системи за вентрално дополнување и мешање на електролитот.

КОМЕНТАРИ (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Тракциски акумулатор TAB Motion Tubular”

There are no reviews yet.