fbpx

Ви благодариме на довербата !

До денес на пазарот имаме пуштено преку 800 000 парчиња ТОПЛА акумулатори, притоа воведувајќи ги сите нови производи и технологии со правилна примена и одржување во гарантниот рок.

Сервисната служба е распространета на 25 места од територијата на Р. Македонија и функционира согласно правилата на увозникот-производителот и согласно Законот за заштита на потрошувачите на Р. Македонија. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Продавница

4,450.00 ден

Акумулатор Topla Top TT55H 55 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT55H
 • Капацитет: 55Ah
 • Стартна моќ: 560 А (EN)
 • Димензии: 207×175×190 mm
 • Тежина: 12.8 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди
5,100.00 ден

Акумулатор Topla Top TT62 62 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT62
 • Капацитет: 62Ah
 • Стартна моќ: 600 А (EN)
 • Димензии: 242×175×175 mm
 • Тежина: 13.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди
5,220.00 ден

Акумулатор Topla Top TT66H 66 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT66H
 • Капацитет: 66Ah
 • Стартна моќ: 640 А (EN)
 • Димензии: 242×175×190 mm
 • Тежина: 15.0 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди
5,850.00 ден

Акумулатор Topla Top TT75 75 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT75
 • Капацитет: 75Ah
 • Стартна моќ: 720 А (EN)
 • Димензии: 278×175×175 mm
 • Тежина: 16.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди
5,950.00 ден

Акумулатор Topla Top TT78H 78 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT78
 • Капацитет: 78Ah
 • Стартна моќ: 750 А (EN)
 • Димензии: 278×175×190 mm
 • Тежина: 17.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди
6,550.00 ден

Акумулатор Topla Top TT85 85 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPTT85
 • Капацитет: 85Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×175 mm
 • Тежина: 18.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
Додај во кошницаСпореди
15,400.00 ден

Акумулатор Topla Truck EFB Stop & Go 190Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPLAEFB-190T
 • Капацитет: 190Ah
 • Стартна моќ: 1100 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 18м
Додај во кошницаСпореди
19,400.00 ден

Акумулатор Topla Truck EFB Stop & Go 240Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPLAEFB-240T
 • Капацитет: 240Ah
 • Стартна моќ: 1250 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 18м
Додај во кошницаСпореди
10,000.00 ден

Акумулатор Topla TT13 135Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPLA-TT-13
 • Капацитет: 135Ah
 • Стартна моќ: 850 А (EN)
 • Димензии: 513x189x194/218 mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м
Додај во кошницаСпореди
13,320.00 ден

Акумулатор Topla TT18 180Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPLA-TT-18
 • Капацитет: 180Ah
 • Стартна моќ: 1100 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м
Додај во кошницаСпореди
16,600.00 ден

Акумулатор Topla TT22 225Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPLA-TT-22
 • Капацитет: 225Ah
 • Стартна моќ: 1300 А (EN)
 • Димензии: 513x275x220/247 mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м
Додај во кошницаСпореди
7,000.00 ден

Акумулатор Тopla Energy E100V – 100 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPLAENERFYE100V-100H
 • Капацитет: 100Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×190 mm
 • Тежина: 20 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м
Додај во кошницаСпореди
3,660.00 ден

Акумулатор Тopla Energy E45 – 45 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPLAENERFYE45-45H
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 420 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 11.2 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м
Додај во кошницаСпореди
3,660.00 ден

Акумулатор Тopla Energy E45H – 45 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPLAENERFY45AH
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 400 А (EN)
 • Димензии: 175x175x190 mm
 • Тежина: 10.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м
Додај во кошницаСпореди
3,660.00 ден

Акумулатор Тopla Energy E45X – 45 Ah

0 out of 5
(0)
SKU: TOPLAENERFYE45X-45H
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 420 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 10.7 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м
Додај во кошницаСпореди
580.00 ден

Кабел мост дебелина 50мм со клеми

0 out of 5
(0)
SKU: KABELMOST

Кабел мост дебелина 50мм со клеми

Додај во кошницаСпореди
505.00 ден

Кабел мост дебелина 70мм со клеми

0 out of 5
(0)
SKU: KABELMOST-70mm

Кабел мост дебелина 70мм со клеми

Додај во кошницаСпореди
185.00 ден

Клема – камионска 70мм

0 out of 5
(0)
SKU: M121

Клема – камионска 70мм

Додај во кошницаСпореди
320.00 ден

Клема – со додатни приклучоци М8, М10, М8

0 out of 5
(0)
SKU: M220

Клема – со додатни приклучоци М8, М10, М8

Додај во кошницаСпореди
145.00 ден

Клема – со приклучна папуча М10

0 out of 5
(0)
SKU: М155

Клема – со приклучна папуча М10

Додај во кошницаСпореди

Акумулатор Topla Top TT55H 55 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 55Ah
 • Стартна моќ: 560 А (EN)
 • Димензии: 207×175×190 mm
 • Тежина: 12.8 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT55H

Акумулатор Topla Top TT62 62 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 62Ah
 • Стартна моќ: 600 А (EN)
 • Димензии: 242×175×175 mm
 • Тежина: 13.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT62

Акумулатор Topla Top TT66H 66 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 66Ah
 • Стартна моќ: 640 А (EN)
 • Димензии: 242×175×190 mm
 • Тежина: 15.0 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT66H

Акумулатор Topla Top TT75 75 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 75Ah
 • Стартна моќ: 720 А (EN)
 • Димензии: 278×175×175 mm
 • Тежина: 16.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT75

Акумулатор Topla Top TT78H 78 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 78Ah
 • Стартна моќ: 750 А (EN)
 • Димензии: 278×175×190 mm
 • Тежина: 17.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT78

Акумулатор Topla Top TT85 85 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 85Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×175 mm
 • Тежина: 18.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м
SKU: TOPTT85

Акумулатор Topla Truck EFB Stop & Go 190Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 190Ah
 • Стартна моќ: 1100 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 18м
SKU: TOPLAEFB-190T

Акумулатор Topla Truck EFB Stop & Go 240Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 240Ah
 • Стартна моќ: 1250 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 18м
SKU: TOPLAEFB-240T

Акумулатор Topla TT13 135Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 135Ah
 • Стартна моќ: 850 А (EN)
 • Димензии: 513x189x194/218 mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м
SKU: TOPLA-TT-13

Акумулатор Topla TT18 180Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 180Ah
 • Стартна моќ: 1100 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м
SKU: TOPLA-TT-18

Акумулатор Topla TT22 225Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 225Ah
 • Стартна моќ: 1300 А (EN)
 • Димензии: 513x275x220/247 mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м
SKU: TOPLA-TT-22

Акумулатор Тopla Energy E100V – 100 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 100Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×190 mm
 • Тежина: 20 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м
SKU: TOPLAENERFYE100V-100H

Акумулатор Тopla Energy E45 – 45 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 420 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 11.2 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м
SKU: TOPLAENERFYE45-45H

Акумулатор Тopla Energy E45H – 45 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 400 А (EN)
 • Димензии: 175x175x190 mm
 • Тежина: 10.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м
SKU: TOPLAENERFY45AH

Акумулатор Тopla Energy E45X – 45 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 420 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 10.7 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м
SKU: TOPLAENERFYE45X-45H

Акумулатор Topla Top TT55H 55 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 55Ah
 • Стартна моќ: 560 А (EN)
 • Димензии: 207×175×190 mm
 • Тежина: 12.8 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT62 62 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 62Ah
 • Стартна моќ: 600 А (EN)
 • Димензии: 242×175×175 mm
 • Тежина: 13.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT66H 66 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 66Ah
 • Стартна моќ: 640 А (EN)
 • Димензии: 242×175×190 mm
 • Тежина: 15.0 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT75 75 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 75Ah
 • Стартна моќ: 720 А (EN)
 • Димензии: 278×175×175 mm
 • Тежина: 16.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT78H 78 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 78Ah
 • Стартна моќ: 750 А (EN)
 • Димензии: 278×175×190 mm
 • Тежина: 17.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT85 85 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 85Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×175 mm
 • Тежина: 18.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Truck EFB Stop & Go 190Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 190Ah
 • Стартна моќ: 1100 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 18м

Акумулатор Topla Truck EFB Stop & Go 240Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 240Ah
 • Стартна моќ: 1250 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 18м

Акумулатор Topla TT13 135Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 135Ah
 • Стартна моќ: 850 А (EN)
 • Димензии: 513x189x194/218 mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м

Акумулатор Topla TT18 180Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 180Ah
 • Стартна моќ: 1100 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м

Акумулатор Topla TT22 225Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 225Ah
 • Стартна моќ: 1300 А (EN)
 • Димензии: 513x275x220/247 mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м

Акумулатор Тopla Energy E100V – 100 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 100Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×190 mm
 • Тежина: 20 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м

Акумулатор Тopla Energy E45 – 45 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 420 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 11.2 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м

Акумулатор Тopla Energy E45H – 45 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 400 А (EN)
 • Димензии: 175x175x190 mm
 • Тежина: 10.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м

Акумулатор Тopla Energy E45X – 45 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 420 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 10.7 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м

Акумулатор Topla Top TT55H 55 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 55Ah
 • Стартна моќ: 560 А (EN)
 • Димензии: 207×175×190 mm
 • Тежина: 12.8 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT62 62 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 62Ah
 • Стартна моќ: 600 А (EN)
 • Димензии: 242×175×175 mm
 • Тежина: 13.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT66H 66 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 66Ah
 • Стартна моќ: 640 А (EN)
 • Димензии: 242×175×190 mm
 • Тежина: 15.0 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT75 75 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 75Ah
 • Стартна моќ: 720 А (EN)
 • Димензии: 278×175×175 mm
 • Тежина: 16.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT78H 78 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 78Ah
 • Стартна моќ: 750 А (EN)
 • Димензии: 278×175×190 mm
 • Тежина: 17.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Top TT85 85 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 85Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×175 mm
 • Тежина: 18.9 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 30м

Акумулатор Topla Truck EFB Stop & Go 190Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 190Ah
 • Стартна моќ: 1100 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 18м

Акумулатор Topla Truck EFB Stop & Go 240Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 240Ah
 • Стартна моќ: 1250 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 18м

Акумулатор Topla TT13 135Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 135Ah
 • Стартна моќ: 850 А (EN)
 • Димензии: 513x189x194/218 mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м

Акумулатор Topla TT18 180Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 180Ah
 • Стартна моќ: 1100 А (EN)
 • Димензии: / mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м

Акумулатор Topla TT22 225Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 225Ah
 • Стартна моќ: 1300 А (EN)
 • Димензии: 513x275x220/247 mm
 • Тежина: / кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 12м

Акумулатор Тopla Energy E100V – 100 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 100Ah
 • Стартна моќ: 800 А (EN)
 • Димензии: 315×175×190 mm
 • Тежина: 20 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м

Акумулатор Тopla Energy E45 – 45 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 420 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 11.2 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м

Акумулатор Тopla Energy E45H – 45 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 400 А (EN)
 • Димензии: 175x175x190 mm
 • Тежина: 10.5 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м

Акумулатор Тopla Energy E45X – 45 Ah

0 out of 5
(0)
 • Капацитет: 45Ah
 • Стартна моќ: 420 А (EN)
 • Димензии: 207×175×175 mm
 • Тежина: 10.7 кг
 • Поларитет: Десен
 • Гаранција: 24м

Showing 61–80 of 94 results